Su Gimtadieniu Ingute :)

cherche la femme
***
Ingute7
Ingute
I&R&D
I&R&D
I&R&D
cherche la femme
rūgiagėlės ir aguonos


cherche la femme
cherche la femme
Inga
Vasarvidžio nakties sapnas
Rugilės 16 - tas Gimtadienis
Rugilės 16 - tas Gimtadienis
raudona nuotaika
Didžiausi, nuoširdžiausi sveikinimai Gimtadienio proga, mieloji Ingute:):):) Tikiuosi, kai kurias foto jau būsi primiršusi, todėl bandžiau 2 metų pažinties foto surasti ir parodyti :)Taigi ištikimas ir spalvotas mano modeliukas - Ingutė, patapęs drauge :) Niekad nepamiršiu tos pirmos mūsų sesijos, kada bandėm pavasarį prisikviesti..., pūtė toks vėjas, kad dabar tikrai būčiau atšaukusi sesija, bet Tavo pasiryžimas nugalėjo :) Juk neveltui esi Ožiaragis :):):)Man stingo pirštai ir raitėsi ausys, nuo ledinio vėjo, o tau per skruostus riedėjo ašaros, ašaros džiaugsmo ir vilties...Va taip su glėbiu tulpiu grįžau namo:) Praėjus 2 metams, kas matosi ir fotografijose buvo visko, daug spalvų ir nuotaikų. Labai labai džiaugiuosi, kad atsiradai mano gyvenime, tikiuosi, kad dabar vyraujanti "raudonoji" nuotaika liks kaip Tavojo pakilimo, sužydėjimo periodo prisiminimas, o kokia spalvą atneš šie metai ? O kiek siurprizų apturėjau per šį žmogeliuką, na neliūdna su Tavim mieloji tikrai, dėkoju už viską :) Laukiu rytojaus, kada galėsiu Tave apkabinti ir paragauti, to jau iškepto, torto gablėlio :)Bučkį siunčiu jau dabar :)*
P.S mūsų kolekcijoje pasigedau sesijos, krintant snaigėm ir krentant lapams, daug dar turim ką nuveikti, iki ;)

Komentarai

  1. Su gimtadieniu, Ingute :) Kad tik tau viskas sektusi, ir kad butum sveika :) Laikau spygas :)

    p.s. nuotraukos is pirmosios fotosesijos man pacios pacios pacios :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jerguteliau ... Daivut, nu net nebezinau ka ir sakyt ..Labai labai dekoju , apkabinu is visos sirdies :) Ryt su tortuku busim jau siauliuose , tai butinai pasimatysim :)
    Giedrut, aciu ir tau sirdele :)o uz spygutes ypatingai :))))
    P.S. pirmajai fotosesijai buvo labai ruostasi, o visos kitos vyko ekspromtu Daivutes deka :)) Braskiu smaguriavimas ar kavos puodelio gerimas netiketai virsdavo ivairiausiomis fotosesijomis :) Smagu prisimint :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą