Kristupėlio pirmas ruduo

17
21
8
13
6
16
14
10
15
20
5
3
18
2
1
kai sužinojau, kad teks fotografuoti Raimondą su Kristupu, buvau įspėta, kad net neįsivaizduoju kokį džiaugsmą apturėsiu :)Ilgai derinom, laukėm gero oro...Šiandien pagaliau susitikom, net ir saulės , bent jau man nereikėjo, kai pamačiau Kristupėlį :):):)Tokį vaiką fotografuot ir fotografuoti, manau susitiksim dar ne kart :)Rašau, o šypsena ir dabar mano veide, gal ir Jums užklydusiems pakels nuotaiką :):):)

Komentarai

  1. Pasakiškai gražios nuotraukos. O jau kokios modeliuko akytės ir lupytės gražios, tiesiog linksmas saldainiukas. Negaliu susilaikyt nepagyrus ir mamytės, tikra gražuolė :)))) O dar kartu su profesionale fotografe super rezultatas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki,
    Rytas...8val. ryto...už lango rūkas, į toly nieko nematyti.Nuotaika nekinta, nes nesitikiu išvysti saulės spindulėlio. Po valandėlės suskamba telefonas...skambina mūsų rūpestingoji fotografė ir sako, kad vėleliau tikrai išlįs saulute. Laukiame. Kristupėlis, net savo pogulio ilgai neišmiegojo, gal jautė, kad jam reikės ruoštis pasitikti pirmo rudenėlio, pirmo susitikimo su rudeniniu parku? Taip. Tada staiga pasakiau, kad eime į laukelį...ir pasitarę su savo fotografe nusprendėmė skubėti i parkelį!
    Kristupas 7mėn. pirmą kartą atvažiavo į parką ir pradėjo grąžią ir linksmą fotosesiją. Jam labai patiko. Ir saulute mus palepino. Mūsų miela fotografe buvo teisi ir džiaugiasi,kad mus pasitiko saulutė :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabu... Puiki, saulėta nuotaika, žavingas vaikutis, graži mamytė. Malonu žiūrėti į šiuos vaizdus, net nuotaika pakyla.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą